12 timmar Magic Inn Öppet Hus

Club Magic Inn i Eskilstuna Bjuder in till ett 12 timmars Öppet Hus Lördagen 2/9 

Klubben bjuder in alla nyfikna, alla erfarna och alla sexuella läggningar till ett fullständigt fantastiskt Magic Inn-event! Vi håller öppet i hela 12 timmar från kl. 14.00 till kl. 02.00 

OBS! Entrétiden är mellan kl. 14.00 till kl. 23.00  

Entrépris är 250 kr/ person, om ni lämnar lokalen och kommer tillbaka senare samma dygn behöver ni lösa ny entré.

Magic Inn är en öppen klubb för alla som är över 18 år oavsett sexuell läggning.
Alla som har en erotisk exhibitionistisk läggning och vill umgås med likasinnade.
Magic Inn är inte en porrklubb. Magic Inn är ett vattenhål för alla som vill relaxa, det finns inga krav på att ni behöver delta i något. Vi erbjuder alla att mingla i baren som erbjuder varma och kalla drycker, allt alkoholfritt. Fram mot kvällen bjuder vi på en enklare energirik buffé det är inte en middag men en enklare pastasallad som är veg men det kommer att finnas skinka som tillbehör + såser. 

I terrassträdgården finns en relaxavdelning, man kan sola naken om man vill  och det finns möjlighet att röka. Här finns också grillen som vi kör igång om vädret tillåter – ni tar med vad ni vill grilla. 

Ta med egna handdukar och hänglås till skåpen / ev finns det handdukar att köpa så långt lagret räcker.

Besök vårt älskade Spa med relax. Här finns det bastu och jacuzzi, oljekladdrum och duschar. 

Klubben erbjuder alla par en egen avdelning. Ni som inte vill att singlar skall vara med så har ni en helt stängd avdelning för er själva. Endera kanske ni enbart vill ha sex tillsammans eller så bjuder ni in andra par för sexuellt umgänge. 

Alla ni som  vill ha extra uppvaktning besöker mixavdelningen där alla får vara. Det finns dock möjligheter att stänga en del rum så att andra bara kan titta på, men får inte komma in.

Det finns även många rum som inbjuder till BDSM aktiviteter, det finns kors och olika bockar, rep och kedjor ,en fantastisk hiss finns om man vill prova. Ni som  vill utöva er egen BDSM tar med er egna verktyg. Det finns också möjligheter till att utöva shibari eller bondage,  även där – ta med egna rep. 

Regler. 

Det är förbjudet att använda mobil och kamera i hela lokalen, den som ertappas blir utkastad! 

Alla måste ha ett medgivande från den part som ni vill ta på det är förbjudet att tafsa utan medgivande. Ett NEJ ÄR ALLTID ETT NEJ. 

Varmt välkomna!

Hem