EXTRA BANG

EXTRA BANG

Paradiseswings bjuder in till en kväll där några föranmälda tjejer får alla killarna.  

Normalt kallas dessa kvällar för gangbang men vi tycker att Extra Bang är mera Paradiseswings.  

Vi öppnar kl 20.00 kort insläpp fram till kl 21.00 sen kör vi igång, entrédörren låses och öppnar igen kl 21.30-22.30 klubben stänger kl 02.00 VISA MEDLEMSKORT ELLER INBJUDAN i Entrén! 

Upplägget är som sådant att de tjejer som föranmält sig och betalat anmälningsavgift kommer att vara i centrum under uppstarten av Extra Bang kvällen. Ni väljer / delar på de killar som vill vara med på äventyret. Ni får sedan en tid med dessa utvalda killar för er själva. Extrabang gänget kommer att ha vissa rum låsta till sitt äventyr och öppnas senare under kvällen.

Övriga klubb besökare hänvisas till den senare entrétiden vi har ett kort insläpp mellan kl 21.30 och 22.30 för er som vill börja kvällen med restaurangbesök eller bara komma senare.(BERUSADE NEKAS ENTRÉ) 

Baren har som vanligt kalla och varma drycker.  

OBS! Ta med egen handduk, TJEJER ta med två handdukar – en till duschen och den viktigaste att ha under rumpan vid sexuella aktiviteter. Tag även med eget hänglås om ni önskar nyttja våra skåp!!

Det finns normala kondomer på klubben. Killar ni som har stort mellan benen tar med egna kondomer.  

Entré medlemmar killar 350 kr

Entré Par sena insläppet 500 kr

Singeltjej sena insläppet 250 kr

Entré ANMÄLDA TJEJER har gratis entrén max 3 tjejer per kväll först till kvarn gäller  

Tjejer anmäler sig till info@paradiseswings.se Efter att ni mailat får ni en inbjudan med hur ni betalar anmälningsavgiften som tas ut som en garanti för att ni inte uteblir från eventet avgiften återbetalas efter att ni gjort avräkning på vad ni konsumerat i baren under kvällen, dyker ni inte upp eller struntar i att avboka er senast en dag innan förverkas avgiften. 

LÄS MER OM TJEJERNA HÄR!

Ni som inte är medlemmar måste ha en godkänd inbjudan som provapå-gäst se inne på hemsidan hur du ev kan bli provapå-gäst  .

OBS! klubben förbehåller sig rätten att neka gäster att komma in om vi anser vara opassande till evenemanget, det kan bero på att ni är berusade eller har en tidigare portning eller att ni har ett opassande beteende.

Varmt välkommen att njuta!