NYÅRSFEST SUPERMIX I PARADISET

NYÅRSFEST SUPERMIX I PARADISET 

Välkomna till årets sista mixade superfest! Alla läggningar och kinks välkomnas till denna tillställning. Vi bjuder in  Paradiseswings och Crazyhots medlemmar samt medlemmar med verifieringar från Darkside.se.

Kvällen börjar tidigt med ett kort insläpp mellan kl 19.00 till kl 20.00 strax därefter serverar vi en supé  bestående av en trerätters meny. Under tiden vi äter kommer vi kunna avnjuta Don Redmon.

På nyårsafton underhålls vi av countryduon Andreas och Maria Johansson, mera kända under artistnamnet Don Redmon. Förutom att genom åren ha vunnit country-sm tre gånger, släppt fem album, spelat högt och lågt i Norden så är dom nominerade till att spela på en stor Awardshow i Texas i Oktober!! Vi kan alltså förvänta oss countrymusik på högsta nivå! 

Då duon har besökt oss tidigare vet vi av erfarenhet att det i deras repertoar även brukar slinka in en och annan fräckis samt svenska visor. 

Obs! Vi kommer att servera kött och vi kommer inte att ha ersättningsmeny.

Vid tolvslaget serverar vi bubbel och fyrverkeriet kan som vanligt avnjutas från vår terrass. 

Festen fortsätter till kl 03.00.

Entré inkl mat plus en valfri dryck, samt bubbel till tolvslaget:

Medlemmar: 699 kr

Provapå gäster: 799 kr inkl. tillfälligt medlemskap

Vi maxar festen till 60 personer.

OBS! förskottsbetalning 

Ni som vill delta måste maila oss till info@paradiseswings.se där ni får information om hur ni går till att betala för festen.

Obs! för att garantera er anmälan och er biljett så är det först till kvarn som gäller.

Sista anmälningsdag är den 20231226. Vi återbetalar endast vid sjukdom men med ett avdrag för administrationskostnader på 200 kr. 

Välkomna till årets sista SUPERFEST!