REGLER

Trivsel- & Ordningsregler för medlemmar och provapå-gäster på ParadiseSwings


Klubbvärdarna för har fullt mandat att avgöra vilka gäster som skall släppas in eller avvisas.

Mobiltelefoner och kameror är totalförbjudna i lokalen och lämnas till entrévärden vid incheckning. Full diskretion och sekretess gäller bland alla våra gäster och personal. Detta gäller både i klubblokalen och utanför.

Kondomer finns i alla lekrum och vi rekommenderar alla att använda dessa vid partnerbyte eller nya kontakter. Det går mycket bra att ta med egna kondomer om man så önskar.

Tag med ditt eget badlakan till klubben. Alla måste använda badlakan om man sitter naken på möbler eller vid lek. Renlighet och friskhet är ett absolut krav. I omklädningsrummen finns duschar och även i Spa avdelningen – använd dessa, både innan och efter bad.

I Spa avdelningen finns ett rum avsett för lekar med olja. Det är strängt förbjudet att använda sig av oljor i den övriga klubben. OBS! Efter användning av olja MÅSTE man noggrant rengöra HELA kroppen och använd EJ bubbelpoolen efter oljelek.

Rökning sker endast utomhus på terrassen – det gäller även e-cigaretter.

Det är helt förbjudet att ta med egen alkohol och andra preparat till klubben.

Visa respekt för varandra, man får ABSOLUT INTE vara påstridig eller tafsa om man inte blir inbjuden. Träng er aldrig på där några leker om ni inte har blivit inbjuden och samma sak gäller för att fråga om det är ok att vara med i leken. Den viktigaste regeln: ett nej är ett nej.

OBS! TAFSANDE eller påträngande uppträdande utan att vara inbjuden till beröring medför AVVISNING från klubben.