SUPERMIX = ParadiseSwings + Crazy Hot + lite BDSM

SUPERMIX = ParadiseSwings + Crazy Hot + lite BDSM

OBS! det krävs minst 2 verifieringar av er från darkside för att kunna delta om ni inte är medlemmar i klubbarna paradiseswings eller crazyhot.se

OBS! vårt hotell erbjuder gäster boende inklusive entre för reducerat pris.
Hotellrum inkl entré 1200 kr bokning med förskottsbetalning till info@paradiseswings.se
det finns 5 dubbelrum och ett enkelrum enkelrummet kostar 1000 kr. Först till kvarn gäller.

När hotellet är fullbokat går det att få sova kvar på klubben efter stängning 250 kr per person vi har sängkläder till 20 talet nattgäster. Boka övernattning via info@paradiseswings.se Förskottsbetalning för att garantera er sängplats. meddelas i svarsmail.

Som man kan tänka sig är Supermix-kvällarna väldigt populära hos dom som verkligen vill släppa taget om sina sinnen. Detta är möjligheternas kväll för alla frisinnade…

OBS! NYA Insläpps tider

Insläpp mellan 20.00 -21.00 Klubben stänger kl. 02.00

Baren serverar både varma och kalla drycker, och vi bjuder på en enklare vickning.

Alla sexuella läggningar är välkomna! Vi vill gärna se lite kinky klädsel – exempelvis sexiga underkläder eller lite avancerat läder. (Med läder kan menas att man skippar handduken och går i ”skinnstället” = naken).

Utöver massor med lekrum med alla tänkbara möjligheter för lek och utlevnad har vi vårt otroligt sköna spa – och glöm inte det häftiga oljekladd-rum!

Klubbarna erbjuder också oanade möjligheter till bdsm utlevnad då flertalet av rummen har bdsm utrustning som kors piskbockar fästpunkter för shibari, finns också en del bdsm verktyg att låna.

Klubbens mysiga pub är som gjord för mingel.

Blir man nikotinsugen kan man mingla på terrassen.

Oavsett nationalitet kräver vi att man kan göra sig förstådd på och förstår svenska språket!

Ni som inte är medlemmar i någon av klubbarna paradiseswings.se eller crazyhot.se måste göra en provapå-gäst ansökan och invänta ett godkännande mail med en inbjudan från klubbarna

Entré: 300 kr / per person

Provapå gäster 300 kr + 100 kr i tillfälligt medlemskap.

Provapå gäster visar upp inbjudan.

OBS! Ta med egen handduk, TJEJER ta med två handdukar – en till duschen och den viktigaste att ha under rumpan vid sexuella aktiviteter. Tag även med eget hänglås om ni önskar nyttja våra skåp!!

Varmt välkomna!

Lorden & Personalen