Terass & Grill

Paradiseswings startar sommaren med att ha öppet längre från och med lördagen den 8 juni! Mellan kl 13.00 och kl 19.00  kör vi Terrass och Grill-eftermiddagar. Vi kan då nyttja vår stora insynsskyddade terrass som erbjuder stort soldäck och möjlighet till att få använda grillen. Ta med något enklare att grilla, vi tillhandahåller all dryck till rabatterade priser, ta INTE med egen dryck. Klubbens mysiga rum är naturligtvis tillgängliga också.

Entré till terrassen är 250 kr per person

För ej medlem tillkommer 100 kr i tillfälligt medlemskap Skall betalas i förväg innan klubbbesöket, kvitto visas upp i entrén

Vi stänger terrassen kl 19.00

Klubben öppnar kl 20.00 som vanligt för en skön swingerskväll enbart för medlemmar och inbjudna gäster.

De gäster som varit på terrassen och vill stanna kvar och delta i kvällens klubbäventyr erbjuds att komplettera er entrébiljett med 100 kr.

Ordinarie klubbentré 350 kr per person

Provapå gäster då tillkommer det ett tillfälligt medlemskap  100kr Skall betalas i förväg innan klubbesöket, kvitto visas upp i entrén

 På lördagar ingår det nattamat.

Klubben erbjuder allt ni kan tänka er och lite till vi har extra allt att erbjuda, mingelytor, Spa och sommarrabatter i baren där vi serverar kalla och varma drycker.

Klubbens alla rum är till förfogande, vi har  många nya läckra rum och häftiga gloryholes! Prova gärna vårt tjeckiska gloryhole som är för tjejer.

Alla sexuella läggningar välkomna ett medgivande gäller alltid inför en kontakt och utövande av sex.

Klubben har också mycket utrustning till er som vill utföra bdsm äventyr.

Varmt välkomna!